Magunkról

Bemutatkozás:

Társaságunk a Pannonia Terra Numizmatika árverező ház 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy a régiség gyűjtést azon belül is a magyarországi numizmatikát szélesebb körben megismertesse, terjessze, illetve a színvonalát európai szintre emelje.

Ma már a hazai numizmatika meghatározó szereplőjévé váltunk. Megalakulásunk óta változatlan személyzettel állunk az érdeklődők rendelkezésére, mind gyűjteményfejlesztési, értékesítési, valamint különféle szakkérdések megválaszolásában.

1997-óta folyamatosan rendezünk numizmatikai és militária árveréseket, ahol telt házas részvétel mellett a magyarországi gyűjtők döntő többsége megfordult már. Aukciónk színvonalának köszönhetően több külföldi meghatározó numizmatikai társaság is felfigyelt cégünk tevékenységére, így széles üzleti és partneri kört építettünk ki.

Büszkék vagyunk az elért pozíciónkra és eredményeinkre, melyet bizonyít a több, mint 25.000 árverezett tétel, melyeket rendkívül alacsony (25!) reklamáció mellett értékesítettünk.

Tevékenységeink felsorolása:

  • Numizmatikai aukciós árverés rendezése(Évente két vagy több alkalommal. Árverési katalógusainkat több mint 5000 gyűjtő megkapja).
  • Érmék, éremgyűjtemények, papírpénzek felvásárlása.
  • Gyűjtemények felértékelése, helyszínen és vidéken egyaránt.
  • Militária és kitüntetések árverezése, felvásárlása.
  • Hiánylista alapján az Önnek hiányzó érmékre vételi megbízást vállalunk.
  • Numizmatikai szakvélemények készítése.
  • Magyar- és külföldi katalógusok és szakirodalmak is egyaránt kaphatóak üzletünkben.

Üzletünk Budapesten, a Károly krt. 3/A címen található, ahol folyamatosan bővülő készletünkkel szeretettel várjuk Önt is.

Pannonia Terra Numizmatika logo
News and events
The SILVERBOOK is PUBLISHED. 2019-11-20

More ❯
Password recovery


Download

© 1997-2021 Pannonia Terra Numizmatika
1074 Budapest, Dohány u. 1/A
Tel./Fax: (+36 1) 267 0707