Árverési feltételek

 1. A Muonas Befektetési Kft. az aukciót az árvereztetők megbízásából szervezi, rendezi és vezeti. Az aukción mindenki részt vehet, a Kft. azonban fenntartja azt a jogát, hogy egyes személyeket a helyszínről indoklás nélkül az árverésből kizárjon. Az árverés helyén kizárólag a Kft-nek van joga üzleti-, illetve reklámtevékenységre. E szabály megszegőit a Kft. a jelen- és jövobeni aukciókról szintén kizárhatja. Licitálni kizárólag az árverés előtt váltott tárcsákkal lehetséges. A tárcsákat a Kft. adja ki személyazonosság igazolása mellett, mellyel a vevő kötelezettséget vállal, hogy a számára leütött tételek ellenértékét kifizeti, illetve az így megvásárolt darabokat átveszi, és a helyszínrol elszállítja. Ellenkező esetben a Kft. 10% pótdíjat számít fel. A vevo felelős továbbá azért, hogy a nevére szóló tárcsát más ne használhassa, és köteles azt távozásakor visszaadni.
 2. A Kft. minden érdeklődőnek lehetőséget ad a tételek előzetes megtekintésére, melynek helyszíne a Kft. üzlethelyisége:
  1074 Budapest, Károly krt. 3/A
  Telefonszámunk: (06 1) 267 0707

  Az aznap árverésre kerülő tételek megtekinthetőek az aukció helyszínén 10 órától, de a nagy érdeklődésre való tekintettel szíveskedjenek az előzetes megtekintést az üzletünkben előnyben részesíteni.
 3. A katalógusban feltüntetett árak kikiáltási árak, amely alatt tételek nem kerülnek eladásra. A licit innen indul és 10%-onként emelkedik. A Kft. a tételt a legmagasabb árajánlatot tevő vevőnek adja el. Az esetleg észre nem vett licitnél az árverésvezetőnek joga van a szóban forgó tételt újra árverezni. Az írásbeli ajánlat előnyt élvez a helyszíni licittel szemben. Két azonos írásbeli ajánlat esetén az előbb beérkezett élvez előnyt.
 4. A vételár leütési árból és 20% árverési jutalékból áll. Eredményes licitkor a vevő köteles a teljes vételárat azonnal készpénzben kifizetni. Írásbeli vagy telefonos árajánlat esetén az ajánlattevő köteles 20%-ot előlegként megfizetni. Eredményesség esetén postai utánvéttel, az előleg levonása mellett a Kft. a megvásárolt tételeket a vevőhöz eljuttatja, aki kizárólag a számla kiegyenlítése után élvezi a tulajdonjogokat. Előzetes egyeztetés esetén személyes átvétel is lehetséges, azonban az ajánlattevő köteles 14 napon belül minden körülmények között a teljes vételár kiegyenlítésére. Késedelmes fizetés esetén a Kft. 10% pótdíjat számít fel.
 5. A Kft-nek joga van bármelyik aukciós tétel visszavonására. Az árverés végén minden el nem kelt tétel visszahívható.
 6. Vitás esetekben döntő Bíróság helye mindkét fél számára Budapest

Pannonia Terra Numizmatika
Muonas Befektetési Kft.

Hírek, események

A következő 40. árverésünk május 16-án lesz.Megjelent a Középkori Magyar Pénzverés sorozat első kötete az Aranykönyv.
A Magyar Nemzeti Múzeummal közös kiadványunk felöleli a teljes vegyesházi aranypénzverést. A könyv tartalmazza közel 900 aranyveret színes fotóját, az árverési és közgyűjteményi előfordulásokat és az aktuális piaci árakat. Megrendelhető webáruházunkban, vagy megvásárolható üzletünkben.

BelépésElfelejtette jelszavát?
Letöltés

49. Numizmatikai Aukció

49. Numizmatikai Aukció
Katalógus letöltés

48. Numizmatikai Aukció

48. Numizmatikai Aukció
Katalógus letöltés

© 1997-2020 Pannonia Terra Numizmatika
1074 Budapest, Dohány u. 1/A
Tel./Fax: (+36 1) 267 0707